SERVER Not Found... :/

This section is for the discussion of .hack//fragment. Ask for help, find other people to play with, have fun!
Post Reply
User avatar
dash4031
Posts: 2
Joined: Fri Jun 23, 2017 2:59 pm

Fri Jun 23, 2017 3:51 pm

So I've followed every guide I could find now trying to setup my own fragment server for my roommate and I to play together on. I get all the way to where I load up Fragment via the PCSX2 emulator and click on Area Server > Connect > Then it just loads.... and finally says "Server not found". Any suggestions? :/
User avatar
Alkalime
Site Admin
Posts: 37
Joined: Mon Feb 20, 2017 9:03 pm

Sun Jun 25, 2017 3:29 pm

Hi!

A few things that might help:
  • Make sure your DEV9 plugin is CLR_DEV9
  • Make sure you used the Network Adapter Start-Up Disc to create a working network profile on the memory card.
  • Double check you have cheats enabled in PCSX2
User avatar
dash4031
Posts: 2
Joined: Fri Jun 23, 2017 2:59 pm

Tue Jun 27, 2017 12:32 am

Thank you. I reached out on the discord and got some help. Now I can join the netslum server just fine, but when I try to run my area server it says "data is damaged" and shuts down. Any help?
User avatar
Alkalime
Site Admin
Posts: 37
Joined: Mon Feb 20, 2017 9:03 pm

Tue Jun 27, 2017 9:25 am

Yeah, I had a problem with the area server yesterday too, actually. I haven't pinpointed exactly what fixed it for me but the last steps I took were to uninstall the Area Server, delete the folder with a Japanese name that it creates in Program Files (x86) change the system locale to "Japanese (Japan)", restart the computer and then reinstall the Area Server.

If this doesn't fix it for you then let me know, I'm going to look into making the AS more reliable to set up over the next couple of days.
Post Reply